GIMS, an open source market software

S. Palan, GIMS-Software for asset market experiments. J. Behav. Exp. Finance 5, 1–14, (2015). Medline doi:10.1016/j.jbef.2015.02.001 (可免費閱讀)

==by YNY==

GIMS 是架在 z-Tree 上,專門用來跑財務資產市場 (又稱 double auction asset market) 的實驗平台軟體,採開放源碼 (open source) 授權。

此文亦介紹、比較了其它相關的財務市場實驗平台軟體,參見文中的 Table 1。

  • EconPort MarketLink(based on Java and experiments can be run over the internet)
  • Flex-E-Markets(not open source)
  • GIMS(based on z-Tree)
  • jMarkets (open-source software based on Java)
  • Rotman Interactive Trader (非免費)
  • SoPHIE Labs (非免費)

Continuous double auction market interface

廣告

One comment on “GIMS, an open source market software

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s